dimarts, 19 de juny del 2012

Compartir els llibres de text és aprendre en solidaritat

El reciclatge de llibre de text no té només una intenció econòmica és una mesura que ajuda a educar en el respecte al patrimoni col.lectiu i a la protecció del medi ambient.

EL VALOR DEL COL.LECTIU 
Si superem a poc a poc l'adquisició massiva individual i individualista del llibre de text i invertim eixos diners, o menys, a millorar la dotació de les biblioteques d'aula, aportar mitjans informàtics a les aules, etc. el nostre fills i filles tindrien més i millors recursos materials per al seu aprenentatge

RENOVAR-SE O MORIR 

La pròxima utilització de les aules temàtiques en secundària, la indispensable presència dels materials informàtics, etc... ens obliga a anar reduint sensiblement l'omnipresència de llibres de text.
 

Hi ha experiències educatives en aquesta i altres escoles en què ja no s’utilitza el LLT

O SOM O NO SOM 

Una mesura com aquesta ha sigut recolzada per Administracions autonòmiques i ajuntaments, alguns d'ells poc sospitosos de treballar per la transformació social.

Aquest pla de reciclatge aportarà als nostres fills i filles una actitud curosa amb els llibres que els han sigut cedits i que han de cedir, un respecte al medi ambient i una resposta compromesa contra la societat del balafiament. Valors que defensa aquesta escola i amb els que hauríem de ser coherents

Ramón Huerta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada